Adlibris – mahtava kesäkirja-ale!

Sis. mainoslinkkejä

Ehtymätön valikoima kirjoja aikuisille ja lapsille

Adlibriksen kesäkirjaale on alkanut! Tuhansia tuotteita alk. 3,90€! Adlibriksellä on myös suomenruotsin sivusto!

Lasten ja nuorten kirjoja on suuri valikoima alennuksessa, lisäksi sarjakuvia ja huumoria sekä tieto- ja harrastekirjoja!

Aikuisten valikoimassa on mm. käsityöt, sisustus, puutarha, elämäntaito, ruoka, reseptikirjoja, elämänkerrat ja henkilökuvat, historia, harrasteet, ym. kirjoja. Valikoimassa on pokkareita, sidottuja, nidottuja, äänikirjoja, e-kirjoja. Alehinnat ovat voimassa 3.8.2020 asti.

Luetut teokset

Viimeisin lukemani e-kirja on Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein. Erittäin mukavaa ostaa kirja, ja saada se heti lukulaitteelleni Kindleen. Ei postikuluja. Ilman toimitusaikaa. Ostokseeni olin erittäin tyytyväinen, teksti etenee joutuisasti, huumorilla höystettyä sarkasmia. Tarina pariskunnasta, joka saa loton jättipotin ja joutuvat rahapsykoosiin.

Ostaessani kirja latautui tietokoneelleni. Muunnin tiedostomuodon Hamster-ohjelmalla Kindleeni sopivaksi ja aloin lukea.

Lukulistalla

Olen odotellut Adlibriksen kesäkirja-aletta, että pääsisin hankkimaan edullisesti lisää lukemista. Monien kirjatoiveideni listalla on mm. Tsernobylista nousee rukous. Sen on kirjoittanut Ukrainassa syntynyt, mutta nykyään Valkovenäjällä asuva toimittaja Svetlana Aleksijevitš. HBO:n vaikuttava minisarja Chernobyl pohjautuu tähän vuonna 1997 ilmestyneeseen teokseen.

Arundhati Royn esikoiskirja Joutavuuksien jumala sai Booker-palkinnon. Äärimmäisen onnen ministeriö, suom. 2017. Tämä maksaa nyt e-kirjana vain 4,50 €.

Seuraava trilleritoive on suomalainen: Max Seeck Hammurabin enkelit. Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tästä alkaa kansainvälisen tason tiheätunnelmainen trilleri! Lupaavaa jännitystä!

Jännitystä tarjoaa myös tanskalainen kirjailija Jussi Adler Olsen. Hänen rikosromaaninsa Korttitalo, löytyy sidottuna, pokkarina ja e-kirjana. Yleensä e-kirja on edullisempi kuin sidottu. Tässä tapauksessa toisinpäin, sidottuna 6,90. Tätä kirjaa minulle on kehuttu niin paljon, että en malta odottaa, että pääsen lukemaan sitä!

Toivottavasti löydät lukemista itsellesi! Mikä onkaan mukavampi tapa viettää kesää, kuin riippukeinussa tai laiturinnokassa loikoilu hyvää kirjaa lukien. Hyvää kesää!

Marja-Leena

LUE MYÖS:

Mistä saa luettavaa – e-kirjalinkit

Lukutoukan tunnustukset